Преглед Технолошки факултет по теми "ekstrakcija subkritičnom vodom"
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Iskorišćenje sporednog proizvoda uve (Arctostaphylos uva ursi L.) u cilju dobijanja novih biljnih ekstrakata savremenim tehnikama ekstrakcije / Utilization of uva (Arctostaphylos uva ursi L.) by product in order to obtain new herbal extracts by modern extraction techniques
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 01-02-2019) -
Karakterizacija ekstrakata peteljki višnje (Prunus cerasus L.) i trešnje (Prunus avium L.) dobijenih subkritičnom vodom / Characterization of extracts of sour cherry (Prunus cerasus L.) and sweet cherry (Prunus avium L.) stems obtained by subcritical water
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 08-11-2019) -
Optimizacija ekstrakcionih postupaka i karakterizacija ekstrakata korena gaveza (Symphytum officinale), lista duda (Morus nigra) i peteljki trešnje (Prunus avium) / Optimization of extraction techniques andcharacterization of comfrey root (Symphytum officinale), black mullberry leaves (Morus nigra )and sweet cherry stems (Prunus avium) extracts
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 09-07-2020) -
Savremene metode ekstrakcije očajnice (Marrubium vulgare L.) i sušenje odabranih ekstrakata, hemijski sastav i biološke aktivnosti / Contemporary methods of extraction of white horehound (Marrubium vulgare L.) and drying of selected extracts, chemical composition and biological activities
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 11-12-2020)