Browse by committee members
Now showing items 1-4 of 4
-
Antioksidativnost i funkcionalnost trajnih pekarskih proizvoda sa dodatkom prosa (Panicum miliaceum L.) / Antioxidаnt and functional properties of durable bakery products with addition of proso millet (Panicum miliaceum L.)
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 25-01-2019) -
Mogućnost iskorišćenja semenki jabuka kao nusproizvoda prehrambene industrije / Possibility of utilizing apple seeds as by-product of food industry
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 21-09-2021) -
Proteinski profili pšenice i njihov uticaj na tehnološka svojstva brašna / Protein profiles of wheat and their impact on technological properties of flour
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 08-09-2016) -
Карактеризација КГ-линија пшенице по морфолошким особинама и технолошком квалитету зрна / Characterization of KG-lines of wheat by morphological characteristics and technological quality of grain
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 28-12-2020)