Browse by committee members
Now showing items 1-5 of 5
-
Adsorpciona i emulgujuća svojstva proteinskog izolata i hidrolizata semena tikve (Cucurbita pepo) / Adsorption and emulsifying properties of pumpkin (Cucurbita pepo) seed protein isolate and hydrolysate
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 09-10-2020) -
Fenolni potencijal uljanih pogača / Polyphenol potential of oil cakes
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 25-08-2016) -
In vitro digestija i njen uticaj na aktivnost, stabilnost i dostupnost biološki aktivnih jedinjenja / In vitro digestion and its effect on activity, stability and availability of bioactive compounds
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 06-12-2021) -
Karakterizacija albumina i biohemijski aspekti kvaliteta pšenice (Triticum aestivum) / Characterization of albumin and biochemicalaspects of wheat quality (Triticum aestivum)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 12-02-2016) -
Potencijal brašna od različitih vrsta insekata kao alternativnih izvora proteina u ishrani životinja / Potential of different insect meals as an alternative protein sources in animal nutrition
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 31-10-2022)