Browse by committee members
Now showing items 1-8 of 8
-
Istraživanje dobijanja i karakterizacija biorazgradivih kompozitnih filmova na bazi biljnih proteina / The study of production and characterization of biodegradable, composite films based on plant proteins
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 05-04-2013) -
Nutritivni profil, antioksidacioni potencijal i senzorski kvalitet specijalnih vrsta hlebova sa dodatkom melase šećerne repe / Nutrition profile, antioxidative potential and sensory quality of bread supplemented with sugar beet molasses
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-08-2009) -
Priprema i karakterizacija nanokompozita polimlečne kiseline i silicijum (IV) oksida namenjenog za pakovanje hrane / Preparation and characterization of nanocomposites based on polylactic acid and silica nanoparticles for food packaging application
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 13-07-2015) -
Razvoj biorazgradivog aktivnog ambalažnog materijala na bazi hitozana: sinteza, optimizacija svojstava, karakterizacija i primena / Development of biodegradable active packaging material from chitosan: synthesis, optimisation of properties, characterisation and application
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 17-07-2015) -
Uticaj ambalaže i savremenih uslova pakovanja na održivost tradicionalnih pekarskih proizvoda / Impact of Packaging Material and Contemporary Packaging Conditions on Traditional Bakery Products sustainability
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 07-11-2019) -
Uticaj parametara osmotske dehidratacije na kinetiku, funkcionalne i antioksidativne karakteristike lista koprive (Urtica dioica) / The effects of osmotic dehydration parameterson the kinetics, functional and antioxidantcharacteristics of nettle leaf (Urtica dioica)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 21-05-2019) -
Истраживање добијања, карактеризацијa и оптимизација својстава активног, биоразградивог, амбалажног материјала на бази погаче уљане тикве голице / Istraživanje dobijanja, karakterizacija i optimizacija svojstava aktivnog, biorazgradivog, ambalažnog materijala na bazi pogače uljane tikve golice
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 01-06-2021) -
Синтеза, карактеризација, оптимизација својстава и примена јестивог, активног амбалажног материјала на бази скроба / Sinteza, karakterizacija, optimizacija svojstava i primena jestivog, aktivnog ambalažnog materijala na bazi skroba
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 10-02-2016)