Pretraga po članovima komisija
Prikaz rezultata 1-10 od 10
-
Ispitivanje uticaja dodavanja srednjelančanih masnih kiselina na zdravstveno stanje, proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Examination of the impact of medium fatty acids on healthcare, production results and broilers meat quality
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 30-10-2019) -
Prisustvo prirodnih radionuklida i toksičnih elemenatа u fosfatnim aditivima i postmortalno određivanje rezidua u krvi, jetri, bubrezima, kostima i fecesu tovnih svinja / Presence of natural radionuclides and toxic elements in phosphate additives and post mortal determination of residues in the blood, liver, kidney, bones and feces of fattening pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 17-11-2021) -
Uticaj dodavanja neorganskog fosfora različitog porekla u ishrani brojlera na proizvodne rezultate i stepen mineralizacije koštanog sistema / Impact of differnet inorganic phosphorus sourecs in broilers feed on production performances and bone mineralization
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 12-07-2018) -
Uticaj dodavanja različitih količina natrijum butirata u hranu na zdravstveno stanje i proizvodne rezultate prasadi / The effect of addition of various amounts of sodium butyrate in the diet on health and performance of piglets
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 13-03-2017) -
Uticaj primene konjugovane linolne kiseline na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Effect of conjugated linoleic acid in the diet on performance and meat quality of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 22-12-2015) -
Uticaj primene različitih količina organskog selena na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Influence of different quantities of organic selenium on performances and meat quality of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 05-02-2013) -
Uticaj različitih izvora masti na proizvodne rezultate i kvalitet mesa tovnih svinja / The effect of different sources of fat on performance and meat quality of fattening pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 25-12-2014) -
Uticaj različitih izvora masti u obroku na proizvodne rezultate i masnokiselinski sastav mesa brojlera / Effects of different sources of fat in the diet on production results and fatty acid composition of broiler meat
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 15-11-2021) -
Uticaj teških metala iz hrane i vode na kvalitet duboko zamrznutog semena bika / The influence of heavy metals from feed and water on deep frozen bull's semen quality
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 30-09-2016) -
Uticaj upotrebe izoflavona u ishrani na proizvodne rezultate i biološke parametre brojlera / Effect of isoflavones in the diet on performances and biological parameters of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 23-12-2020)