Pretraga po članovima komisija
Prikaz rezultata 1-5 od 5
-
Akumulacija selena u submerzno i industrijski gajenoj gljivi Coriolus versicolor / Selenium acumulation in submerged and industrial cultivated Coriolus versicolor mushroom
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 10-07-2017) -
Biohemijska i funkcionalna svojstva piva sa dodatkom gljive Ganoderma lucidum / Biochemical and functional properties of beer with the addition of Ganoderma lucidum mushroom
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 29-06-2017) -
Karakteristike čajne gljive - kombuhe, fermentisane u prisustvu ekstrakata odabranih vrsta medicinskih gljiva / Characteristics of tea fungus-kombucha, fermented in the presence of selected medicinal mushroom species extracts
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 20-12-2019) -
Primena i vijabilnost autohtonih sprej sušenih potencijalnih probiotskih bakterija mlečne kiseline u hrani i gastrointestinalnim uslovima / Application and viability of autochthonous spray dried potential probiotic lactic acid bacteria in food and gastrointestinal conditions
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-06-2016) -
Хемијска, функционална и сензорна својства пива обогаћеног биолошки активним састојцима грожђа / Chemical, functional and sensory properties of beer enriched with biologically active compounds of grape
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 29-09-2017)