Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Akumulacija i transformacija selena u industrijskim gljivama / Accumulation and transformation of selenium in industrial mushrooms
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 03-12-2014) -
Hemijska karakterizacija i biološka svojstva polisaharidnih ekstrakata gljiva Fomes fomentarius, Auricularia auricula-judae i Sparassis crispa / Chemical characterization and biological properties of polysaccharide extracts of fungi Fomes fomentarius, Auricularia auricula-judae and Sparassis crispa.
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 04-07-2017) -
Karakteristike čajne gljive - kombuhe, fermentisane u prisustvu ekstrakata odabranih vrsta medicinskih gljiva / Characteristics of tea fungus-kombucha, fermented in the presence of selected medicinal mushroom species extracts
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 20-12-2019) -
Uticaj dodatka vrganja (Boletus edulis), lisičarke (Cantharellus cibarius) i crne trube (Craterellus cornucopioides) na ukupan kvalitet barenih kobasica u tipu frankfurtera / The impact of the addition of porcini (Boletus edulis), chanterelle (Cantharellus cibarius) and horn of plenty (Craterellus cornucopioides) on the overall quality of cooked sausages in the type of frankfurters
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 31-05-2021) -
Uticaj Se(IV)- i Se(VI)- modifikovanog zeolita na antioksidativno i antimikrobno dejstvo gljiva Pleurotus ostreatus i Coriolus versicolor / The influence OF Se(IV)- and Se(VI)- modified zeolite on antioxidant and antimicrobial activity of fungi Pleurotus ostreatus and Coriolus versicolor
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 06-07-2017) -
Примена екстраката одабраних врста јестивих и медицинских гљива у производњи дехидрираних супа као функционалне хране / Application of selected edible and medicinal mushrooms extracts in the production of dehydrated soups as functional food
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 02-02-2022)