Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-12 од 12
-
Dinamika strujanja tečnosti i čestica u reaktorima sa oscilatornim tokom i primena na biohemijsku reakciju uz upotrebu imobilisanih enzima / Dynamics of liquid and solids flow in oscillatory flow reactors and application to biochemical reaction with immobilized enzymes
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 09-09-2020) -
Eksperimentalno određivanje volumetrijskih i stukturnih svojstava i modelovanje smeša nezasićenih organskih jedinjenja / Experimental measurements of volumetric and structural properties and modelling mixtures of unsaturated organic compounds
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 21-09-2018) -
Functional and biological properties of enzymatically modified wheat gluten / Funkcionalna i biološka svojstva pšeničnog glutena modifikovanog enzimskim postupcima.
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 25-06-2018) -
In situ sinteza i karakterizacija tankih biokompatibilnih kompozitnih prevlaka hidroksiapatit/pasivni oksid za potencijalnu upotrebu u medicini / In situ synthesis and characterization of thin biocompatible hydroxyapatite/passive oxide composite coatings for potential medical use
(Универзитет у Београду, Студије при универзитету, 10-11-2022) -
Inkapsulacija aroma u karnauba vosku, alginatu i polivinil-alkoholu / Aroma encapsulation in carnauba wax, alginate and polyvinyl alcohol
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 05-12-2014) -
Mogućnosti korišćenja bora, lipe i zove u biomonitoringu i fitoremedijaciji / Possibilities of using pine, linden and elder in biomonitoring and phytoremediation
(Универзитет у Београду, Технички факултет, Бор, 12-05-2016) -
Optimizacija ekstrakcije ploda aronije, Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, mikroinkapsulacija ekstrakta metodama elektrostatičke ekstruzije i sušenjem raspršivanjem / Optimization of chokeberry extraction, Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, extract microencapsulation by electrostatic extrusion and spray drying methods
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 26-05-2017) -
Optimizacija enzimskih postupaka za dobijanje hidrolizata proteina belanceta kao komponenata funkcionalne hrane primenom tehnologije ultrazvuka visokog intenziteta / Optimization of enzymatic processes in order to obtain egg white protein hydrolysates as a functional food component applying the high-intensity ultrasound technology
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 29-09-2017) -
Микроинкапсулација биоактивних једињења из споредних производа прехрамбене индустрије / Microencapsulation of bioactive compounds from byproducts of food industry
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 07-07-2017) -
Осцилаторно понашање Zona-e pelucida-e миша пре и после оплодње / Oscillatory behaviour of mouse Zona pelucida before and after fertilization
(Универзитет у Београду, Студије при универзитету, 12-09-2016) -
Производња биолошки активних пептида протеина беланцета ензимским поступком, изоловање и карактеризација / Production of biologically active peptides derived from egg white proteins by enzymatic process, isoloation and characterization
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 21-12-2018) -
Термомеханички аспекти процеса сушења остатака из производње сокова / Thermomechanical aspects of the drying process of juice industry residues
(Универзитет у Београду, Машински факултет, 23-09-2021)