Претрага по менторима
Приказ резултата 1-5 од 5
-
Ispitivanje antioksidativnog i antimikrobnog potencijala kakao praha i njegovog uticaja na ponašanje miševa nakon kratkotrajne i dugotrajne suplementacije / Investigation of cocoa powder's antioxidant and antimicrobial potential and its impact on mice behavior after short-term and long-term supplementation.
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 26-09-2018) -
Ispitivanje uticaja ukupnih dijetnih vlakana i rezistentnog skroba na smanjenje faktora rizika za pojavu dijabetes melitusa tipa 2 kod gojaznih pacijenata sa poremećenom glikoregulacijom / Investigation of effect of total dietary fibre and resistant starch on reduction of risk factors for diabetes mellitus type 2 in obese patients with disordered glucoregulation
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 30-09-2014) -
Komparativna analiza hemijskog sastava i biološke aktivnosti ekstrakata plodova različitih sorti vinove loze (Vitis vinifera L.) dobijenih primenom organskog i eutektičkog rastvarača / Comparative analysis of chemical composition and biological activity of fruit extracts obtained from different grape (Vitis vinifera L.) varieties using organic and eutectic solvents
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 28-10-2023) -
Tradicija korišćenja u ishrani, hemijske i nutritivne karakteristike samoniklog i gajenog lista žućenice (Cichorium intybus L. Asteraceae) / Tradition of using in diet, chemical and nutritive characteristics of wild and cultivated leaves of chicory (Cichorium intybus L. Asteraceae)
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 30-09-2017) -
Uticaj omega-3 masnih kiselina iz različitih dijetarnih izvora na faktore rizika za razvoj kardiovaskularnih bolesti kod ispitanika srednjih godina / Effect of omega-3 fatty acids from different dietary sources on cardiovascular risk factors in average middle-aged subjects
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 12-07-2014)