Browse by committee members
Now showing items 1-6 of 6
-
Aluminosilikati u ishrani pilića: biohemijski parametri iantitoksični efekti / Aluminosilicate in Chicken Nutrition: Biochemical Parameters and Antitoxic Effects
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 23-03-2012) -
Antioksidantni, antibakterijski i antimutageni potencijal vrste Myrtus communis L. iz Crne Gore / Antioxidant, antimicrobial andantimutagenic potencial of the Myrtuscomunis L.
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 08-06-2010) -
Biohemijski aspekti sazrevanja zacinske paprike (Capsicum annuum L.) / Biochemical Aspects of Spice Paprika (Capsicum anuumm L.) Ripening
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 30-12-2008) -
Biološka aktivnost novosintetisanih D-seko i D-homo-estratrienskih derivata u in vivo i in vitro uslovima / Biological activity of the newly synthesized D-secoand D-homoestratriene derivatives in in vivo and in vitro experiments
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 08-10-2010) -
Biopesticidna aktivnost ekstrakata odabranih biljnih vrsta familije Lamiaceae / Biopesticide activity of the extracts of self-seeding plants of Lamiaceae family
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 19-11-2015) -
Hemijska, biohemijska i mikrobiološka karakterizacija Trifolium pratense L. / Chemical, biochemical and microbiological characterization of Trifolium pratense L.
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 19-09-2014)