Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 21-25 од 25
-
Uticaj plodonosnog tela gljive Ganoderma lucidum na hemijski sastav i senzorne karakteristike specijalnih rakija / The effect of fruit body of Ganoderma lucidum on chemical composition and sensory properties of special brandy
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 09-06-2015) -
Uticaj sojeva selekcionisanog kvasca i hraniva u fermentaciji na hemijski sastav i senzorne karakteristike voćnih rakija / Influence of yeast strains and nutrients during fermentation on chemical composition and sensory caracteristic of fruit brandies
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 10-07-2015) -
Varijabilnost sadržaja odabranih fenolnih jedinjenja u ekstraktima plodova pet šumskih drvenastih vrsta sa različitih staništa u Srbiji / The variability of selected phenolics contents in fruit extracts of five woody forest species from different habitats in Serbia
(Универзитет у Београду, Биолошки факултет, 08-06-2018) -
Биолошке и производне карактеристике популација дивљег кестена (Aesculus hippocastanum L.) секундарног порекла / Biološke i proizvodne karakteristike populacija divljeg kestena (Aesculus hippocastanum L.) sekundarnog porekla
(Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет, 07-07-2015) -
Утицај степена зрелости плодова сорти шљиве на хемијски састав и сензорне карактеристике препеченице / Impact of fruit ripeness degree in plum cultivars on chemical composition and sensory characteristics of plum brandy
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-07-2014)