Преглед Технолошки факултет по теми "emulzije"
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Adsorpciona i emulgujuća svojstva proteinskog izolata i hidrolizata semena tikve (Cucurbita pepo) / Adsorption and emulsifying properties of pumpkin (Cucurbita pepo) seed protein isolate and hydrolysate
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 09-10-2020) -
Dejstvo emulgatora na proces emulgovanja u sistemima U/V / Emulsifier effect on emulsification processes in U/V systems
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 04-11-1974) -
Ispitivanje adsorpcije i formiranja filmova na graničnim površinama ulja i masti dispergovanih u rastvorima želatina i natrijumdodecilbenzensulfonata
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 09-12-1988) -
Stabilizujući efekat polisaharidnih jedinjenja industrije šećera u proizvodnji emulzija / Stabilizing effect of sugar industry polysaccharide compounds in the production of emulsions
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 04-10-2019)