Преглед Технолошки факултет по теми "ekstrakcija"
Приказ резултата 1-7 од 7
-
Ekstrakcija, sastav, delovanje i moguće primene odabranih vrsta pečuraka / Extraction, content, activity and possible applications of selected mushroom species
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-05-2011) -
Ekstrakti duda (Morus spp., Morasceae), sastav, delovanje i primena / Mulberry extracts (Morus spp., Morasceae), composition, activity and application
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 09-11-2012) -
Farmakološki aktivne supstance kestena (Castanea sativa Mill.) / Pharmacologicaly active supstances of sweet chestnut (castanea sativa mill.)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 28-08-2009) -
Hemijski sastav, biološke i funkcionalne karakteristike novih proizvoda od zove / Chemical composition, biological and functional characteristics of new elderberry products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 14-12-2020) -
Karakteristike oleorizina mlevene začinske paprike dobijenog klasičnom i ekstrakcijom superkritičnim ugljen-dioksidom / Characteristics of ground pepper oleoresin, produced byclassic and supercritical fluid extraction with carbon-dioxide
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 03-09-2009) -
Nusproizvod agroindustrije – zeleno lišće: Novi izvor proteina i bioaktivnih jedinjenja / Agroindustry by-product – green leaves: A new source of protein and bioactive compounds
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 07-10-2022) -
Potencijal cijanobakterija u formulaciji prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću / Potential of cyanobacteria in formulation ofvalue-added food products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 18-05-2016)