Pretraga po članovima komisija
Prikaz rezultata 1-3 od 3
-
Fizičke, hemijske i biološke osobine osušenog koštičavog voća proizvedenog različitim tehnikama sušenja / Physical, chemical and biological properties of stone fruit produced by different drying techniques
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 01-12-2020) -
Sušenje i ekstrakcija lista sremuša (Allium ursinum L.) u cilju dobijanja funkcionalnih proizvoda sa bioaktivnim potencijalom / Drying and extraction of the wild garlic leaves (Allium ursinum L.) in order to obtain functional products with bioactive potential
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 15-10-2018) -
Uticaj soli, temperature i starter kulture na fizičko-hemijske i mikrobiološke promene u toku fermentacije kupusa u glavicama / Influence of salt, temperature and starter culture on physico-chemical and microbiological changes during cabbage heads fermentation
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 12-01-2022)