Pretraga po članovima komisija
Prikaz rezultata 1-4 od 4
-
Uticaj etarskih ulja na biofilmove odabranih sojeva enterobakterija formiranih na lisnoj površini povrća / Influence of essential oils on selected enterobacteria strains biofilms formed on the vegetable leaf surfaces
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 02-08-2022) -
Uticaj soli, temperature i starter kulture na fizičko-hemijske i mikrobiološke promene u toku fermentacije kupusa u glavicama / Influence of salt, temperature and starter culture on physico-chemical and microbiological changes during cabbage heads fermentation
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 12-01-2022) -
Истраживање добијања, карактеризацијa и оптимизација својстава активног, биоразградивог, амбалажног материјала на бази погаче уљане тикве голице / Istraživanje dobijanja, karakterizacija i optimizacija svojstava aktivnog, biorazgradivog, ambalažnog materijala na bazi pogače uljane tikve golice
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 01-06-2021) -
Утицај хладне атмосферске плазме на технолошки квалитет и безбедност пшеничног брашна / Uticaj hladne atmosferske plazme na tehnološki kvalitet i bezbednost pšeničnog brašna
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 07-12-2020)