Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-7 од 7
-
Karakterizacija funkcionalnog napitka od melise (Melissa officinalis L.) dobijenog fiziološkom aktivnošću čajne gljive / Characterization of functional lemon balm (Melissa officinalis L.) beverage obtained by physiological activity of tea fungus
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 28-12-2012) -
Optimizacija procesa proizvodnje medovine uz dodatak voćnog soka od aronije kao proizvoda poboljšanih funkcionalnih svojstava / Optimization of the process of producing mead with the addition of chokeberry juice as a product with improved functional characteristics
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-12-2022) -
Uticaj faktora sredine na adheziju kvasaca na abiotičke površine / Influence of environmental factors on adhesion of yeasts to abiotic surfaces
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-05-2018) -
Uticaj probiotskog kvasca Saccharomyces boulardii na adheziju Candida glabrata / The influence of probiotic yeast Saccharomyces boulardii on the adhesion of Candida glabrata
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-05-2018) -
Антибактеријска активност млека магарице балканске расе / Antibakterijska aktivnost mleka magarice balkanske rase
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-10-2015) -
Модел биопроцеса производње ксантана на ефлуентима прехрамбене индустрије / Model bioprocesa proizvodnje ksantana na efluentima prehrambene industrije
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-12-2016) -
Оптимизација производње ксантана у лабораторијском биореактору на отпадним водама винарија / Optimizacija proizvodnje ksantana u laboratorijskom bioreaktoru na otpadnim vodama vinarija
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 28-12-2016)