Преглед Универзитет у Новом Саду по теми "extraction"
Приказ резултата 1-7 од 7
-
Ekstrakti duda (Morus spp., Morasceae), sastav, delovanje i primena / Mulberry extracts (Morus spp., Morasceae), composition, activity and application
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 09-11-2012) -
Extraction and analysis of complex networks from different domains / Ekstrakcija i analiza kompleksnih mreža iz različitih domena
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 02-06-2015) -
Farmakološki aktivne supstance kestena (Castanea sativa Mill.) / Pharmacologicaly active supstances of sweet chestnut (castanea sativa mill.)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 28-08-2009) -
Karakteristike oleorizina mlevene začinske paprike dobijenog klasičnom i ekstrakcijom superkritičnim ugljen-dioksidom / Characteristics of ground pepper oleoresin, produced byclassic and supercritical fluid extraction with carbon-dioxide
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 03-09-2009) -
Nusproizvod agroindustrije – zeleno lišće: Novi izvor proteina i bioaktivnih jedinjenja / Agroindustry by-product – green leaves: A new source of protein and bioactive compounds
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 07-10-2022) -
Potencijal cijanobakterija u formulaciji prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću / Potential of cyanobacteria in formulation ofvalue-added food products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 18-05-2016) -
Prilog određivanju fumonizina u žitaricama i lekovitom bilju u Srbiji / A contribution to the determination of fumonisins in grain and medicinal plants in Serbia
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 02-02-2015)