Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Ispitivanje uticaja termičkog tretmana na nastajanje akrilamida u namirnicama sa visokim sadržajem skroba primenom unapređene metode gasne hromatografije / Study of the effect of heat treatment on the formation of acrylamide in foods with high starch continent using improved methods of gas chromatography
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 11-12-2015) -
Komparativna analiza metoda za procenu unosa minerala i makronutrijenata u kolektivnoj ishrani predškolske dece / Comparative analysis of methods for assessing intake of minerals and macronutrients in collective diet of preschool children
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 22-09-2016) -
Tradicija korišćenja u ishrani, hemijske i nutritivne karakteristike samoniklog i gajenog lista žućenice (Cichorium intybus L. Asteraceae) / Tradition of using in diet, chemical and nutritive characteristics of wild and cultivated leaves of chicory (Cichorium intybus L. Asteraceae)
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 30-09-2017)