Преглед Факултет ветеринарске медицине по теми "proizvodni rezultati"
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Ispitivanje uticaja dodavanja srednjelančanih masnih kiselina na zdravstveno stanje, proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Examination of the impact of medium fatty acids on healthcare, production results and broilers meat quality
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 30-10-2019) -
Ispitivanje uticaja odabranih fitogenih stimulatora rasta na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Investigation of selected phytogenic growth stimulators on production results and quality of broiler meat
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 23-09-2016) -
Ispitivanje uticaja prirodnih stimulatora rasta na zdravstveno stanje i proizvodne rezultate prasadi u odgoju / Examination of influence of natural growth promoters on the health status and performances of rearing pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 17-06-2014) -
Ispitivanje uticaja purifikovane lignoceluloze dodate u hranu za brojlere na zdravstveno stanje, proizvodne rezultate i stepen histoloških i morfoloških promjena u pojedinim segmentima digestivnog trakta / Testing the effect of purified lignocellulose on broilers for health status, production results and degree of histological and morphological changes in digestive tracts
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 09-01-2020) -
Uticaj primene konjugovane linolne kiseline na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Effect of conjugated linoleic acid in the diet on performance and meat quality of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 22-12-2015) -
Uticaj primene različitih količina organskog selena na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Influence of different quantities of organic selenium on performances and meat quality of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 05-02-2013)