Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-7 од 7
-
Ispitivanje mogućnosti formiranja biofilma u uslovima in vitro kod različitih serovarijeteta Salmonella vrsta izolovanih iz uzoraka hrane za životinje / Analysis of possible biofilm formation from different Salmonella serovars isolated from animal food in in vitro conditions.
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 06-12-2017) -
Ispitivanje uticaja prirodnih stimulatora rasta na zdravstveno stanje i proizvodne rezultate prasadi u odgoju / Examination of influence of natural growth promoters on the health status and performances of rearing pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 17-06-2014) -
Ispitivanje uticaja purifikovane lignoceluloze dodate u hranu za brojlere na zdravstveno stanje, proizvodne rezultate i stepen histoloških i morfoloških promjena u pojedinim segmentima digestivnog trakta / Testing the effect of purified lignocellulose on broilers for health status, production results and degree of histological and morphological changes in digestive tracts
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 09-01-2020) -
Uporedna analiza mesnatosti trupova i odabranih parametara kvaliteta mesa brojlera / Comparative analysis of carcass meatiness and selected meat quality parameters of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 12-11-2013) -
Uporedna analiza mesnatosti trupova i odabranih parametara mesa junadi u tovu / Comparative analysis of carcass meatiness and selected parameters of meat in fattening beef cattle
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 13-06-2016) -
Uticaj konjugovane linolne kiseline na proizvodne rezultate, kvalitet mesa i proizvoda od mesa svinja u tovu / Effect conjugated linoleic acid on production performance, quality of meat and meat products of fattening pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 26-12-2014) -
Uticaj primene različitih količina organskog selena na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Influence of different quantities of organic selenium on performances and meat quality of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 05-02-2013)