Преглед Пољопривредни факултет по теми "paradajz"
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Diverzitet i karakterizacija virusa paradajza u Srbiji / Diversity and characterization of tomato viruses in Serbia
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 28-06-2018) -
Efekat suše na fiziološke i biohemijske pokazatelje kvaliteta plodova paradajza (Lycopersicon esculentum L.) / The effect of drought on physiological and biochemical indicators of tomato (Lycopersicon esculentum L.) fruit quality
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 24-10-2019) -
Fenotipska varijabilnost i polimorfizam SSR markera u NS kolekciji germplazme paradajza / Phenotypic variability and polymorphism of SSR markers in NS tomato germplasm collection
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 05-12-2016) -
Fiziološki i biohemijski mehanizmi regulacije rastenja plodova paradajza (Lycopersicon esculentum Mill.) u uslovima suše / Physiological and biochemical mechanisms of regulation of tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) fruit growth in drought conditions
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 29-12-2015) -
Morfo-anatomska i citološka analiza ploda paradajza tokom razvoja u uslovima suše / Morpho-anatomical and cytological analysis of tomato fruit during development exposed to drought
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 11-02-2015) -
Osetljivost paradajza, paprike i krastavca na rezidualno delovanje klomazona i imazamoksa / Sensitivity of tomato, pepper and cucumber to the residual activity of clomazone and imazamox
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 16-04-2015)