Pregled Пољопривредни факултет po temi "funkcionalna hrana"
Prikaz rezultata 1-3 od 3
-
Antioksidativnost i funkcionalnost trajnih pekarskih proizvoda sa dodatkom prosa (Panicum miliaceum L.) / Antioxidаnt and functional properties of durable bakery products with addition of proso millet (Panicum miliaceum L.)
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 25-01-2019) -
Biohemijska i funkcionalna svojstva piva sa dodatkom gljive Ganoderma lucidum / Biochemical and functional properties of beer with the addition of Ganoderma lucidum mushroom
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 29-06-2017) -
Primena i vijabilnost autohtonih sprej sušenih potencijalnih probiotskih bakterija mlečne kiseline u hrani i gastrointestinalnim uslovima / Application and viability of autochthonous spray dried potential probiotic lactic acid bacteria in food and gastrointestinal conditions
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-06-2016)