Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Uticaj defolijacije na sadržaj važnijih jedinjenja aromatskog i flavonoidnog kompleksa u grožđu i vinu sorti vinove loze / Influence of partial defoliation on content of major aromatic and flavonoid complex compounds in grapes and wine
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 18-02-2015) -
Uticaj sojeva selekcionisanog kvasca i hraniva u fermentaciji na hemijski sastav i senzorne karakteristike voćnih rakija / Influence of yeast strains and nutrients during fermentation on chemical composition and sensory caracteristic of fruit brandies
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 10-07-2015) -
Утицај степена зрелости плодова сорти шљиве на хемијски састав и сензорне карактеристике препеченице / Impact of fruit ripeness degree in plum cultivars on chemical composition and sensory characteristics of plum brandy
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-07-2014)