Pretraga po članovima komisija
Prikaz rezultata 1-8 od 8
-
Detekcija i identifikacija bakterija parazita biljaka familije Cucurbitaceae klasičnim i molekularnim metodama / Detection and identification of causal agents of cucurbit bacterial diseases by classical and molecular methods
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 21-06-2018) -
Diverzitet i karakterizacija virusa paradajza u Srbiji / Diversity and characterization of tomato viruses in Serbia
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 28-06-2018) -
Diverzitet vrsta i molekularna karakterizacija prevalentnih virusa infektivnih za vrste roda Allium u Srbiji / Species diversity and molecular characterization of prevalent viruses infecting Allium species in Serbia
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 09-12-2019) -
Efekat suše na fiziološke i biohemijske pokazatelje kvaliteta plodova paradajza (Lycopersicon esculentum L.) / The effect of drought on physiological and biochemical indicators of tomato (Lycopersicon esculentum L.) fruit quality
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 24-10-2019) -
Fenotipska varijabilnost i polimorfizam SSR markera u NS kolekciji germplazme paradajza / Phenotypic variability and polymorphism of SSR markers in NS tomato germplasm collection
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 05-12-2016) -
Изазови инвестирања у производњу поврћа на породичним газдинствима североисточног дела Републике Српске / The challenges of investing in vegetable production on the family farms in the North-east part of the Republic of Srpska
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 26-12-2020) -
Организационо-технолошки модел рационализације производног процеса у производњи расада поврћа / Аn organizational and technological model of rationalization of the process of vegetable seedlings production
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 29-09-2022) -
Утицај режима наводњавања и рока сетве на ефикасност коришћења воде, принос и квалитет зрна пасуља / The Effect of Irrigation Treatments and Sowing Periods on Water Use Efficiency, Yield and Quality of Common Bean
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 22-06-2023)