Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-7 од 7
-
Biohemijski parametri oksidativnog, nutritivnog i inflamatornog statusa u predikciji mortaliteta kod pacijenata na hemodijalizi
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 25-05-2018) -
Ispitivanje pokazatelja inflamacije, oksidativnog stresa i lipidnog statusa kod pacijenata sa sarkoidozom / The examination of inflammatory, oxidative stress and lipid status parameters in sarcoidosis patients
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 22-09-2016) -
Ispitivanje prediktivnog i dijagnostičkog značaja pojedinačnih i kombinovanih biomarkera lipidnog statusa i inflamacije kod pacijenata sa kolorektalnim karcinomom / Investigation of predictive and diagnostic significance of single and combined biomarkers of lipid status and inflammation in patients with colorectal cancer
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 14-01-2022) -
Longitudalne promene parametara za procenu insulinske rezistencije, adipocitokina i markera formiranja kostiju kod zdravih negojaznih trudnica / Longitudinal changes of insulin resistance parameters, adipocytokines, and bone formation markers in healthy non-obese pregnant women
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 28-09-2017) -
Oksidativno-stresni status u krvi i lipoproteinskim frakcijama pacijenata sa hroničnom bolešću bubrega / Oxidative stress status in blood and lipoprotein fractions in patients with chronic kidney disease
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 30-09-2018) -
Pokazatelji oksidativnog stresa, lipidni profil i status enzima paraoksonaza 1 tokom trudnoće bez komplikacija i nakon porođaja / Indicators of oxidative stress, lipid profile and status of the enzyme paraoxonase 1 in pregnancy without complication and after delivery
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 25-09-2014) -
Uticaj soka ploda aronije na markere oksidativnog statusa i profil masnih kiselina kod zdravih osoba sa i bez faktora rizika za nastanak kardiovaskularnih bolesti / The impact of aronia juice on biomarkers of oxidative status and fatty acid profile in healthy subjects with or without risk factors for cardiovascular diseases
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 01-06-2015)