Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-11 од 11
-
Fizičke, hemijske i biološke osobine osušenog koštičavog voća proizvedenog različitim tehnikama sušenja / Physical, chemical and biological properties of stone fruit produced by different drying techniques
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 01-12-2020) -
Hemometrijski pristup analizi osmotske dehidratacije srebrnog karaša (Carassius gibelio) / Chemometric approach to the analysis ofosmotic dehydration of silver crucian carp(Carassius gibelio)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 15-06-2015) -
Mikrobiološka precipitacija karbonata – od odabira induktora do ispitivanja bioprocesnih parametara / Microbiologically precipitation of carbonates – from isolation of inductors to investigation of bioprocess parameters
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 04-11-2021) -
Optimizacija i predviđanje kvaliteta materijala, procesa i krajnjih osobina opekarskih proizvoda matematičkim modelovanjem karakterističnih parametara / Optimization and prediction of the quality of materials, process and final properties of heavy clay products by mathematical modeling of the characteristic parameters
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 14-10-2013) -
Primena tehnoloških postupaka spontane fermentacije i osmotske dehidratacije za unapređenje nutritivnog profila, senzornih svojstava i održivosti kupusa / The application of technological processes of spontaneous fermentation and osmotic dehydration for improving the nutritional profile, sensory characteristics and viability of cabbage
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 24-12-2014) -
Uticaj blizine frekventnih saobraćajnica na sadržaj toksičnih elemenata u zemljištu i pšenici / The impact of motorway proximity on microelements content in wheat and agricultural land
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 26-09-2014) -
Uticaj procesa osmotske dehidratacije na prenos mase i kvalitet mesa svinja / The Effect of the Osmotic Dehydration Process on Mass Transfer and Pork Meat Quality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 23-05-2013) -
Uticaj procesa osmotske dehidratacije na promene mikrobiološkog profila dehidriranog poluproizvoda od pilećeg mesa / The Effect of Osmotic Dehydration Process on Microbiological Profile Changes of Dehydrated Chicken Meat Semi-product
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-09-2020) -
Uticaj procesa osmotske dehidratacije naprenos mase i kvalitet mesa svinja / The Effect of the Osmotic DehydrationProcess on Mass Transfer and Pork MeatQuality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 23-05-2013) -
Zagađenje površinskog sedimenta Bokokotorskog zaliva teškim metalima i radionuklidima i procena ruzika usled njihove biodostupnosti / Pollution and risk assessment of the surface sediment of the Boka Kotorska Bay with heavy metals and radionuclides due to their bioavailability
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 09-11-2021) -
Синтеза, карактеризација, оптимизација својстава и примена јестивог, активног амбалажног материјала на бази скроба / Sinteza, karakterizacija, optimizacija svojstava i primena jestivog, aktivnog ambalažnog materijala na bazi skroba
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 10-02-2016)