Претрага по менторима
Приказ резултата 1-5 од 5
-
Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje prepečenice od šljivovog vina tipa Pruvin / Optimisation of technological processes of production of brandy made from Pruvin type of plum wine
(Универзитет у Београду, Шумарски факултет, 23-12-2019) -
Uticaj načina vinifikacije na antioksidativni kapacitet voćnih vina / Influence of condotions of vinification on the antioxidant capacity of fruit wines
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 01-09-2016) -
Uticaj plodonosnog tela gljive Ganoderma lucidum na hemijski sastav i senzorne karakteristike specijalnih rakija / The effect of fruit body of Ganoderma lucidum on chemical composition and sensory properties of special brandy
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 09-06-2015) -
Uticaj sojeva selekcionisanog kvasca i hraniva u fermentaciji na hemijski sastav i senzorne karakteristike voćnih rakija / Influence of yeast strains and nutrients during fermentation on chemical composition and sensory caracteristic of fruit brandies
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 10-07-2015) -
Утицај степена зрелости плодова сорти шљиве на хемијски састав и сензорне карактеристике препеченице / Impact of fruit ripeness degree in plum cultivars on chemical composition and sensory characteristics of plum brandy
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-07-2014)