Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Помолошке особине новоинтродукованих сорти високожбунасте боровнице (Vaccinium corymbosum L.) / Pomološke osobine novointrodukovanih sorti visokožbunaste borovnice (Vaccinium corymbosum L.)
(Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет, 24-04-2014) -
Помолошке особине новоинтродукованих сортивисокожбунасте боровнице(Vaccinium corymbosum L.) / Pomološke osobine novointrodukovanih sortivisokožbunaste borovnice(Vaccinium corymbosum L.)
(Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет, 27-12-2013) -
Утицај степена зрелости плодова сорти шљиве на хемијски састав и сензорне карактеристике препеченице / Impact of fruit ripeness degree in plum cultivars on chemical composition and sensory characteristics of plum brandy
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-07-2014)