Browse by mentor
Now showing items 1-8 of 8
-
Ispitivanje uticaja dodavanja srednjelančanih masnih kiselina na zdravstveno stanje, proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Examination of the impact of medium fatty acids on healthcare, production results and broilers meat quality
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 30-10-2019) -
Ispitivanje uticaja odabranih fitogenih stimulatora rasta na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Investigation of selected phytogenic growth stimulators on production results and quality of broiler meat
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 23-09-2016) -
Uticaj dodavanja različitih količina natrijum butirata u hranu na zdravstveno stanje i proizvodne rezultate prasadi / The effect of addition of various amounts of sodium butyrate in the diet on health and performance of piglets
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 13-03-2017) -
Uticaj primene konjugovane linolne kiseline na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Effect of conjugated linoleic acid in the diet on performance and meat quality of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 22-12-2015) -
Uticaj primene različitih količina organskog selena na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Influence of different quantities of organic selenium on performances and meat quality of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 05-02-2013) -
Uticaj različitih izvora masti na proizvodne rezultate i kvalitet mesa tovnih svinja / The effect of different sources of fat on performance and meat quality of fattening pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 25-12-2014) -
Uticaj različitih izvora masti u obroku na proizvodne rezultate i masnokiselinski sastav mesa brojlera / Effects of different sources of fat in the diet on production results and fatty acid composition of broiler meat
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 15-11-2021) -
Uticaj upotrebe izoflavona u ishrani na proizvodne rezultate i biološke parametre brojlera / Effect of isoflavones in the diet on performances and biological parameters of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 23-12-2020)