Преглед Технолошки факултет по теми "veštačke neuronske mreže"
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Fizičke, hemijske i biološke osobine osušenog koštičavog voća proizvedenog različitim tehnikama sušenja / Physical, chemical and biological properties of stone fruit produced by different drying techniques
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 01-12-2020) -
Modelovanje, simulacija i optimizacija dobijanja gumenih proizvoda na osnovu različitih kaučukovih smeša / Modelling, simulation and optimization of obtaining products based on different rubber mixtures
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 10-03-2023) -
Uticaj sastava polivinilhloridnih smeša i tehnoloških uslova proizvodnje na svojstva penastih podnih obloga / The influence of composition of polyvinyl chloride mixture and technological conditions of production on the properties of the foam floor coverings
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 13-07-2016)