Преглед Технолошки факултет по теми "technological quality"
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Efekat šok zamrzavanja testa na tehnološke osobine lisnatog peciva obogaćenog vlaknima šećerne repe i semenom čije (Salvia hispanica) / Effect of shock freezing of dough on the technological properties of puff pastry enriched with sugar beet fiber and chia seed (Salvia hispanica)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 17-09-2021) -
Karakteristike gluteninsko - glijadinskog kompleksa zrna kao pokazatelj tehnološkog kvaliteta pšenice / Characteristics of glutenin-gliadin complex as aparameter of wheat technological quality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 02-11-2007) -
Karakterizacija albumina i biohemijski aspekti kvaliteta pšenice (Triticum aestivum) / Characterization of albumin and biochemicalaspects of wheat quality (Triticum aestivum)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 12-02-2016) -
Karakterizacija kvaliteta mesa i iznutrica svinja čistih rasa odgajanih u Vojvodini / Characterisation of meat and offal quality frompurebred pigs reared in Vojvodina
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 10-07-2013)