Преглед Технолошки факултет по теми "osmotska dehidratacija"
Приказ резултата 1-5 од 5
-
Hemometrijski pristup analizi osmotske dehidratacije srebrnog karaša (Carassius gibelio) / Chemometric approach to the analysis ofosmotic dehydration of silver crucian carp(Carassius gibelio)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 15-06-2015) -
Primena tehnoloških postupaka spontane fermentacije i osmotske dehidratacije za unapređenje nutritivnog profila, senzornih svojstava i održivosti kupusa / The application of technological processes of spontaneous fermentation and osmotic dehydration for improving the nutritional profile, sensory characteristics and viability of cabbage
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 24-12-2014) -
Termalna svojstva proteina mesa u procesu osmotske dehidratacije u melasi šećerne repe / Thermal Properties of Meat Proteins in the Process of Osmotic Dehydration in Sugar Beet Molasses
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 16-12-2015) -
Uticaj procesa osmotske dehidratacije na promene mikrobiološkog profila dehidriranog poluproizvoda od pilećeg mesa / The Effect of Osmotic Dehydration Process on Microbiological Profile Changes of Dehydrated Chicken Meat Semi-product
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-09-2020) -
Синтеза, карактеризација, оптимизација својстава и примена јестивог, активног амбалажног материјала на бази скроба / Sinteza, karakterizacija, optimizacija svojstava i primena jestivog, aktivnog ambalažnog materijala na bazi skroba
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 10-02-2016)