Преглед Технолошки факултет по теми "oksidativna stabilnost"
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Karakterizacija kvaliteta, nutritivne vrednosti i stabilnosti devičanskih maslinovih ulja proizvedenih u različitim regionima Libije / Characterization of the quality, nutritive value and stability of virgin olive oils produced in different regions of Libya
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 12-09-2018) -
Uticaj fizičko-hemijskih karakteristika semena uljane tikve (Cucurbita pepo L.) na kvalitet i nutritivna svojstva hladno presovanog ulja / Influence of physico-chemical characteristics of pumkin seed (Cucurbita pepo L.) on the quality and nutritive value of cold pressed oil
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 09-02-2012) -
Uticaj kvaliteta semenki grožđa na bioaktivne komponente i održivost hladno presovanog ulja / Impact of grape seed quality on bioactive components and stability of cold pressed oil
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-09-2019) -
Uticaj termičke obrade na nutritivnu vrednost i oksidativnu stabilnost ulja semena uljane tikve golice Cucurbita pepoL. / Influence of thermal treatment of pumkin seed Cucurbita pepo L. on nutritive value and oxidative stability of oil
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-09-2011)