Преглед Технолошки факултет по теми "encapsulation"
Приказ резултата 1-5 од 5
-
Funkcionalni proizvodi na bazi cerealija i pseudocerealija sa dodatkom inkapsuliranog ekstrakta tropa cvekle / Cereal- and pseudocereal-based functional products with encapsulated beetroot extract
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 23-12-2020) -
In vitro digestija i njen uticaj na aktivnost, stabilnost i dostupnost biološki aktivnih jedinjenja / In vitro digestion and its effect on activity, stability and availability of bioactive compounds
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 06-12-2021) -
Inkapsulirani karotenoidi iz sporednog proizvoda prerade šargarepe u funkcionalnoj hrani / Encapsulated carotenoids from carrot processing waste in functional food
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 08-04-2021) -
Sušenje i ekstrakcija lista sremuša (Allium ursinum L.) u cilju dobijanja funkcionalnih proizvoda sa bioaktivnim potencijalom / Drying and extraction of the wild garlic leaves (Allium ursinum L.) in order to obtain functional products with bioactive potential
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 15-10-2018) -
Истраживање добијања, карактеризацијa и оптимизација својстава активног, биоразградивог, амбалажног материјала на бази погаче уљане тикве голице / Istraživanje dobijanja, karakterizacija i optimizacija svojstava aktivnog, biorazgradivog, ambalažnog materijala na bazi pogače uljane tikve golice
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 01-06-2021)