Browse by committee members
Now showing items 1-8 of 8
-
Biološka aktivnost fermentisanih mlečnih napitaka dobijenih primenom kombuhe i konvencionalnih starter kultura / Biological activity of fermented milk beverages obtained using kombucha and conventional starter culture
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 26-09-2015) -
Hemometrijski pristup optimizaciji tehnoloških parametara proizvodnje hladno presovanog ulja semena visokooleinskog suncokreta / Chemometric approach to the optimization of the production of cold pressed oil from high-oleic sunflower seeds
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-12-2015) -
Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje funkcionalnog fermentisanog mlečnog napitka / Optimisation of functional fermented dairy beverage technology
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 26-05-2010) -
Profil proteina i sastav masnih kiselina mleka magarice balkanske rase tokom perioda laktacije / Donkey milk balkan breeds, protein profile, fatty acid composition, lactation
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 28-03-2016) -
Promene komponenata i strukture mleka tokom fermentacije dodatkom nekonvencionalnog startera / Changes of milk components and structure during fermentation process by non–conventional starter
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-12-2014) -
Uticaj tipa promotora turbulencije na unapređenje membranske filtracije proteina mleka / Influence of turbulence promoter type on the improvement of membrane filtration of milk proteins
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 03-06-2016) -
Антибактеријска активност млека магарице балканске расе / Antibakterijska aktivnost mleka magarice balkanske rase
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-10-2015) -
Антиоксидативна активност ферментисаних млечних производа добијених помоћу комбухе / Antioksidativna aktivnost fermentisanih mlečnih proizvoda dobijenih pomoću kombuhe
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 04-07-2013)