Browse by committee members
Now showing items 1-12 of 12
-
Alkoholna fermentacija melase i gustog soka šećerne repe pomoću imobilisanih ćelija Saccharomyces cerevisiae / Alcoholic fermentation of sugar beet molasses and thickjuice by immobilized Saccharomyces cerevisiae cells
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 07-09-2012) -
Antioksidativna, antiproliferativna i antimikrobna aktivnost odabranih ekstrakata tropova bobičastog voća / Antioxidative, antiproliferative and antimicrobial activity of selected berry pomace extracts
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 28-09-2017) -
Degradacija i zaštita materijala nepokretnog kulturnog nasleđa / Degradation and protection of the imovable cultural heritage materials
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 26-05-2017) -
Denitrifikator Pseudomonas stutzeri – izolovanje, optimizacija bioprocesnih parametara i primena / Denitrifier Pseudomonas stutzeri – isolation, optimization of bioprocess parameters and application
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 07-10-2019) -
Ispitivanje sadržaja i antioksidativne aktivnosti fenolnih kiselina u toku proizvodnje slada i piva / Investigation of phenolic acids content andantioxidant activity during malt and beer production
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 23-06-2009) -
Istraživanje antioksidativne aktivnosti napitka od čajne gljive / Investigation of antioxidant activity of tea fungus beverage
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 21-05-2004) -
Kombuha od lekovitog bilja - biološka aktivnost i parametri fermentacije / Kombucha made from medical herbs - biological activity and fermentation parameters
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-12-2009) -
Mikrobiološka precipitacija karbonata – od odabira induktora do ispitivanja bioprocesnih parametara / Microbiologically precipitation of carbonates – from isolation of inductors to investigation of bioprocess parameters
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 04-11-2021) -
Opšti higijenski parametri i odabrani bakterijski patogeni u proizvodnji fermentisanih suvih kobasica u Srbiji uz ispitivanje efekata termičkih tretmana / General hygienic parameters and selected bacterial pathogens during production of Serbian dry fermented sausages and investigation of the effects of heat treatment
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 12-02-2016) -
Potencijal biosinteze aflatoksina B1 u različitim vrstama Triticum spp. / Potential biosynthesis of aflatoxin B1 in different species of Triticum spp.
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 11-01-2019) -
Uticaj procesa osmotske dehidratacije na promene mikrobiološkog profila dehidriranog poluproizvoda od pilećeg mesa / The Effect of Osmotic Dehydration Process on Microbiological Profile Changes of Dehydrated Chicken Meat Semi-product
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-09-2020) -
Хроматографска, микробиолошка и in silico анализа стероидних једињења од потенцијалног биомедицинског значаја / Hromatografska, mikrobiološka i in silico analiza steroidnih jedinjenja od potencijalnog biomedicinskog značaja
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 17-07-2017)