Преглед Универзитет у Новом Саду по теми "jam"
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Fitohemijska karakterizacija i biohemijska ispitivanja plodova vrsta roda Sorbus L. 1753 (Rosaceae, Maloideae) kao izvora prirodnih nutraceutika / Phytochemical characterization and biochemical activity of fruits of genus Sorbus L. 1753 (Rosaceae, Maloideae) as natural source of nutraceutics
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 02-10-2017) -
Fitohemijski skrining i biološka aktivnost ekstrakata i tradicionalnih proizvoda od plodova divljih ruža (Rosa L.;Rosaceae) / Phytochemical screening and biological activity ofextracts and traditional preserves of rose hips (Rosa L., Rosaceae)
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 13-07-2017) -
Iskorišćenje sporednog produkta prerade paradajza kao sirovine za prehrambene proizvode sa dodatom vrednošću / Utilization of tomato processing byproduct as raw material for value-added food products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 10-10-2016)