Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Antioksidantna svojstva lekovitog bilja u hrani / Antioxidant Properties of Medicinal Plants in Food
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 11-12-2009) -
Interakcija prehrambenih vlakana sa gradivnim materijama testa u postupku izrade pekarskih proizvoda snižene energije / Тhe interaction of dietary fibres with structural dough components in the process of making decrease energy bakery products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-10-2009) -
Гaстрономскa димензијa квaлитетa туристичког производa и њен утицaј нa стaвове посетилaцa грaдских центaрa Србије / Gastronomska dimenzija kvaliteta turističkog proizvoda i njen uticaj na stavove posetilaca gradskih centara Srbije
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 06-06-2017)