Pretraga po mentorima
Prikaz rezultata 1-7 od 7
-
Digestomika alergena kikirikija i karakterizacija fragmenata otpornih na proteolizu / Digestomics of peanut allergens and characterization of digestion resistant fragments
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 04-12-2019) -
Efekti polifenolnih molekula i fenol oksidaza na strukturu i imunološka svojstva alergena / Effects of polyphenolic compounds and phenol oxidases on the structure and immunological properties of allergens
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 11-12-2015) -
Monitoring of in vitro bioavailability and uptake of glycosylated food allergens using cell-based models / Praćenje in vitro biousvojivosti i preuzimanja glikozilovanih alergena hrane upotrebom ćelijskih modela
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 04-12-2020) -
Proteomika posttranslacionih i hemijskih modifikacija proteina i interakcije proteina od značaja u alergiji na hranu / Proteomics of post-translational and chemical modifications of proteins and interactions of proteins of importance in food allergy
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 09-12-2019) -
Struktura i funkcija proteina mleka modifikovanih u Majarovoj reakciji / Structure and function of milk proteins modified in Maillard reaction
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 02-12-2019) -
Struktura, biološka aktivnost i interakcije sa proteinama fikocijanobilina i hromopeptida C-fikocijanina iz cijanobakterije Arthrospira platensis / Structure, biological activity and interactions with proteins of phycocyanobilin and C-phycocyanin chromopeptides from cyanobacteria Arthrospira platensis
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 06-07-2017) -
Teorijsko proučavanje konformacionih promena albumina prilikom vezivanja bioaktivnih liganada iz hrane / Theoretical study of conformational changes in albumins by binding of bioactive food ligands
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 27-12-2019)