Преглед Факултет ветеринарске медицине по теми "pigs"
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Fenotipizacija, genotipizacija i osetljivost na antimikrobne lekove Salmonella spp. izolovanih sa trupova zaklanih svinja / Phenotyping, genotyping and susceptibility on antimicrobial drugs of Salmonella spp. isolated from slaughtered pig carcasses
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 09-03-2017) -
Ispitivanje uticaja prirodnih stimulatora rasta na zdravstveno stanje i proizvodne rezultate prasadi u odgoju / Examination of influence of natural growth promoters on the health status and performances of rearing pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 17-06-2014) -
Karakterizacija mehanizama rezistencije na antibiotikе i molekularna tipizacija izolata Escherichia coli poreklom od goveda i svinja / Characterization of mechanisms of resistance to antibiotics and molecular typing of Escherichia coli isolates originating from cows and pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 13-11-2018) -
Parazitološka i molekularna ispitivanja genotipova i haplotipova metacestoda Echinococcus granulosus sensu lato i epizootiološke karakteristike hidatidoze kod različitih vrsta životinja / Parasitological and molecular examination of genotypes and haplotypes of metacestoda Echinococcus granulosus sensu lato and epizootiological characteristics of hydatidosis in different species of animals
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 16-09-2016) -
Prisustvo prirodnih radionuklida i toksičnih elemenatа u fosfatnim aditivima i postmortalno određivanje rezidua u krvi, jetri, bubrezima, kostima i fecesu tovnih svinja / Presence of natural radionuclides and toxic elements in phosphate additives and post mortal determination of residues in the blood, liver, kidney, bones and feces of fattening pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 17-11-2021) -
Uticaj konjugovane linolne kiseline na proizvodne rezultate, kvalitet mesa i proizvoda od mesa svinja u tovu / Effect conjugated linoleic acid on production performance, quality of meat and meat products of fattening pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 26-12-2014)