Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-5 од 5
-
Functional and biological properties of enzymatically modified wheat gluten / Funkcionalna i biološka svojstva pšeničnog glutena modifikovanog enzimskim postupcima.
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 25-06-2018) -
Karakterizacija i primena prirodnih hidrogelova za inkapsulaciju probiotske starter kulture / Characterization and application of natural hydrogels for encapsulation of probiotic starter culture
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 29-12-2019) -
Optimizacija enzimskih postupaka za dobijanje hidrolizata proteina belanceta kao komponenata funkcionalne hrane primenom tehnologije ultrazvuka visokog intenziteta / Optimization of enzymatic processes in order to obtain egg white protein hydrolysates as a functional food component applying the high-intensity ultrasound technology
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 29-09-2017) -
Proizvodnja bioetanola kao alternativnog goriva iz kukuruza pomoću slobodnog imobilisanog kvasca Saccharomyces cerevisiae var. ellipsoideus / Production of bioethanol as a alternative fuel from corn by free and immobilized yeast Saccharomyces cerevisiae var. ellipsoideus
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 14-12-2009) -
Proizvodnja mlečne kiseline i probiotske biomase na destilerijskoj džibri / Production of lactic acid and probiotic biomass on distillery stillage
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 07-06-2013)