Pretraga po članovima komisija
Prikaz rezultata 1-8 od 8
-
Ispitivanje mogućnosti primene kompjuterskog vizuelnog sistema za merenje boje hrane animalnog porekla / The feasibility of animal source foods color measurement using CVS
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 04-02-2022) -
Potencijal primene autohtonih bakterija mlečne kiseline kao antilisterijskih kultura u proizvodnji hrane / Application potential of autochthonous lactic acid bacteria as antilisterial cultures in food production
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 25-07-2022) -
Primena i vijabilnost autohtonih sprej sušenih potencijalnih probiotskih bakterija mlečne kiseline u hrani i gastrointestinalnim uslovima / Application and viability of autochthonous spray dried potential probiotic lactic acid bacteria in food and gastrointestinal conditions
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-06-2016) -
Procena izloženosti hemijskim opasnostima u hrani animalnog porekla / Exposure assessment to chemical hazards in food of animal origin
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 30-11-2022) -
Tartuf (Tuber sp.): mikroflora, aromatična jedinjenja i primena u proizvodnji sira / Truffle (Tuber sp.): microflora, aromatic compounds and application in cheese production
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 28-09-2021) -
Uticaj sastava i termičkog tretmana mleka na distribuciju proteina u proizvodnji kajmaka i svojstva formirane pokožice / The influence of milk composition and heat treatment on the distribution of proteins in kajmak production and properties of the formed skin layer
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 31-10-2012) -
Uticaj skladištenja smrznutog kozjeg mleka, gruša i grude na svojstva sira u salamuri / Influence of frozen storage of goat milk, curd and precheese on brined cheese characteristics
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 12-09-2019) -
Утицај примене хигијенских мера пре, у току и после муже крава на квалитет млека на породичним газдинствима / Influence of application of hygienic measures before, during and after milking cows on milk quality on family farms
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 25-11-2022)