Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-5 од 5
-
Efekti korišćenja sojine melase u obrocima za krave u laktaciji / The effects of using soybean molasses in diets for dairy cows
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 04-07-2018) -
Kvalitet trupova i mesa junadi u funkciji korišćenja semena lana u ishrani / Quality of bovine carcasses and meat in the function of using flax seeds in food
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 14-09-2018) -
Uticaj ispaše na travnjacima različitih područja Crne Gore na sadržaj masnih kiselina u kravljem mlijeku / Effect of grazing in different pasture areas of Montengro on fatty acid composition in cow's milk.
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 18-07-2019) -
Uticaj međusobnog odnosa, faze razvića i inokulacije na kvalitet silaže jednogodišnjih leguminoza i žita / Effect of mutual relationship, stage of development and inoculation on silage quality of annual legume and grain
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 24-05-2018) -
Uticaj smeša koncentrata sa različitim učešćem proteina i masti na prirast i konverziju hrane u ishrani mlađi šarana (Cyprinus carpio, L., 1758) / Effects of mixtures containing different protein and fatlevels on growth and feed conversion ratio of common carp (Cyprinus carpio,L., 1758)
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 21-06-2013)