Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Dobijanje novih likera sa funkcionalnim svojstvima od odabranog lekovitog, aromatičnog i začinskog bilja / Obtaining new liqueurs with functional properties from selected medicinal, aromatic and culinary plants
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 06-03-2017) -
Efekti korišćenja konjugovane linolne kiseline u ishrani svinja na rezultate tova, sastav trupa i kvalitet mišićnog i masnog tkiva / The effects of using conjugated linoleic acid in the diet of pigs on fattening performance, carcass composition and quality of muscle and fat tissue
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-10-2013) -
Uticaj sadržaja [beta] podjedinica konglicinina na tehnološke funkcionalne osobine proteina soje / Influence of content of [beta] conglycinine subunits on technological and functional properties of soybean proteins
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 19-09-2016)