Преглед Универзитет у Београду по теми "svinje"
Приказ резултата 1-8 од 8
-
Karakterizacija mehanizama rezistencije na antibiotikе i molekularna tipizacija izolata Escherichia coli poreklom od goveda i svinja / Characterization of mechanisms of resistance to antibiotics and molecular typing of Escherichia coli isolates originating from cows and pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 13-11-2018) -
Mineralni sastav mišića, jetre i bubrega intenzivno i ekstenzivno gajenih svinja u Srbiji / Mineral composition of muscle, liver and kidney of intensively and extensively grown pigs in Serbia
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 27-09-2018) -
Parazitološka i molekularna ispitivanja genotipova i haplotipova metacestoda Echinococcus granulosus sensu lato i epizootiološke karakteristike hidatidoze kod različitih vrsta životinja / Parasitological and molecular examination of genotypes and haplotypes of metacestoda Echinococcus granulosus sensu lato and epizootiological characteristics of hydatidosis in different species of animals
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 16-09-2016) -
Prisustvo prirodnih radionuklida i toksičnih elemenatа u fosfatnim aditivima i postmortalno određivanje rezidua u krvi, jetri, bubrezima, kostima i fecesu tovnih svinja / Presence of natural radionuclides and toxic elements in phosphate additives and post mortal determination of residues in the blood, liver, kidney, bones and feces of fattening pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 17-11-2021) -
Uticaj dodavanja daidzeina u hranu suprasnih krmača na rast i razvoj mišićnog tkiva potomstva / Influence of daidzein supplementation to sows diet on growth and development of muscle tissue in the progeny
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 03-06-2013) -
Uticaj konjugovane linolne kiseline na proizvodne rezultate, kvalitet mesa i proizvoda od mesa svinja u tovu / Effect conjugated linoleic acid on production performance, quality of meat and meat products of fattening pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 26-12-2014) -
Uticaj različitih izvora masti na proizvodne rezultate i kvalitet mesa tovnih svinja / The effect of different sources of fat on performance and meat quality of fattening pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 25-12-2014) -
Uticaj telesne mase, nivoa triptofana i određenih faktora sredine na ponašanje i proizvodne rezultate prasadi u periodu zalučenja / Influence of body mass, tryptophan concentration and certain environmental factors on behavior and production parameters of weaned piglets
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 01-06-2023)