Преглед Универзитет у Београду по теми "starch"
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Antioksidativnost i funkcionalnost trajnih pekarskih proizvoda sa dodatkom prosa (Panicum miliaceum L.) / Antioxidаnt and functional properties of durable bakery products with addition of proso millet (Panicum miliaceum L.)
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 25-01-2019) -
Ispitivanje različitih hibrida kukuruza kao sirovine za proizvodnju bioetanola, skroba o hrane za životinje / Investigation of various maize hybrids for bioethanol, starch and animal feed production
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 19-06-2013) -
Kopolimeri dobijeni kalemljenjem vinilnih monomera na skrob - uticaj amina na sintezu i procesi degradacije u životnoj sredini / Copolumers obtained by grafting of vinyl monomers on starch - influence of amines on synthesis and degradation processes in environment
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 27-12-2013) -
Svojstva nanostrukturnih kompozitnih materijala na bazi sepiolita i primena u industriji papira / The properties of sepiolite based nanostructured composite materials and their applications in paper industry
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 26-09-2016)