Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-8 од 8
-
Fitohemijski markeri botaničkog i geografskog porekla meda / Phytochemicals as markers of botanical and geographical origin of honey.
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 20-07-2017) -
Hemijski sastav ekstrakata drveta različitog biljnog porekla kao pokazatelj njihove autentičnosti / Chemical composition of wood extracts of different botanical origin as a sign of their authenticity
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 26-09-2023) -
Ispitivanje mogućnosti primene novih metoda za kontrolu upotrebe prirodnih i veštačkih boja kod proizvoda od mesa / Investigation of application possibilities of novel analytical methods for controlling the addition of natural and artificial dyes in meat products
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 06-03-2014) -
Ispitivanje uticaja konvencionalnog, integralnog i organskog sistema gajenja na produktivnost, kvalitet i biološku vrednost krompira / The influence of conventional, integrated and organic farming systems on productivity, quality and biological value of potato
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 01-07-2016) -
Korelacija fizičko-hemijskih parametara i fitohemijskog profila medljikovaca sa njihovim biljnim poreklom / Correlation of physico-chemical parameters and phytochemical profile of honeydew honeys with their botanical origin
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 06-02-2020) -
Novi pristup u korišćenju mikroelemenata kao trasera za identifikaciju i diferencijaciju antropogenog uticaja i prirodnog fona u sedimentima / A new approach in the use of microelements as tracers for identification and differentiation of natural and anthropogenic impacts in the sediments
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 08-06-2010) -
Utvrđivanje veze između strukture i retencije oksotiazolidina primenom multivarijantne analize / Quantitative structure-retention relationship study of oxothiazolidines using multivariate analysis
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 08-07-2013)