Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-5 од 5
-
Dobijanje novih likera sa funkcionalnim svojstvima od odabranog lekovitog, aromatičnog i začinskog bilja / Obtaining new liqueurs with functional properties from selected medicinal, aromatic and culinary plants
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 06-03-2017) -
Stabilizacija hladno presovanog suncokretovog ulja primenom etarskih ulja i ekstrakata odabranih vrsta lekovitog i začinskog bilja / Stabilization of the cold pressed sunflower oil using essential oils and extracts of selected medicinal and culinary herbs
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 31-08-2022) -
Termalna, hemijska i funkcionalna svojstva tropa od jabuke i mogućnosti primene u prehrambenoj industriji / Thermal, chemical and functional properties of apple pomace and its potential use in food industry
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 16-12-2019) -
Uticaj dodatka cvekle na fizičko-hemijska i nutritivna svojstva čajnog peciva / The influence of the addition of beetroot on the physical-chemical and nutritional properties of biscuits
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 29-11-2023) -
Обрада ферментисане покожице грожђа као споредног производа у производњи вина у циљу добијања потенцијалних функционалних додатака за прехрамбену индустрију / Processing of fermented grape skins as a by-product from wine production in order to obtain potential functional additives for the food industry
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 21-04-2022)