Преглед по теми "strukturna karakterizacija"
Приказ резултата 1-5 од 5
-
Antifungalni potencijal streptomiceta izolovanih iz rizosfera medicinski značajnih biljaka: karakterizacija i optimizacija biosinteze staurosporina, produkta metabolizma Streptomyces sp. BV410 / Antifungal potential of streptomycetes isolated from ethnomedicinal plants' rhizospheres: characterization and optimization of staurosporine biosynthesis by Streptomyces sp. BV410 strain
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 13-12-2019) -
Biološka aktivnost novosintetisanih D-seko i D-homo-estratrienskih derivata u in vivo i in vitro uslovima / Biological activity of the newly synthesized D-secoand D-homoestratriene derivatives in in vivo and in vitro experiments
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 08-10-2010) -
Optimizacija enzimskih postupaka za dobijanje hidrolizata proteina belanceta kao komponenata funkcionalne hrane primenom tehnologije ultrazvuka visokog intenziteta / Optimization of enzymatic processes in order to obtain egg white protein hydrolysates as a functional food component applying the high-intensity ultrasound technology
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 29-09-2017) -
Strukturna karakterizacija CaMnOз nanoprahova dopiranih itrijumom i teorijsko modelovanje stabilnosti perovskitske strukture / Structural characterization of the yttrium doped camno3 nanopowders and theoretical modelling of the perovskite structure stability
(Универзитет у Нишу, Природно-математички факултет, 24-12-2014) -
Uticaj obrade hrane i interakcija komponenti matriksa hrane na strukturu i funkciju alergena hrane / Impact of food processing and interactions with other food components on the structure and function of food allergens
(Универзитет у Београду, Биолошки факултет, 11-10-2013)