Преглед по теми "reologija"
Приказ резултата 1-10 од 10
-
Analiza uticaja reoloških svojstava kod složenih spregnutih konstrukcija slojevitim konačnim elementima
(Универзитет у Нишу, Грађевинско-архитектонски факултет, 25-04-2017) -
Fizičke i senzorske karakteristike funkcionalnih prehrambenih namaza na bazi celuloznih hidrokoloida i brašna pogače uljane tikve / Physical and sensory characteristics of functional food spreads based on cellulose hydrocolloids and flour of pumpkin seed cake
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 13-10-2015) -
Fizičko-hemijska i reološka karakterizacija mikrokapsula ribljeg ulja inkorporiranih u čokoladni matriks / Physico-chemical and rheological characterization of fish oil microcapsules incorporated in a chocolate matrix
(Универзитет у Новом Саду, Медицински факултет, 31-07-2020) -
Karakteristike belih sireva u salamuri proizvedenih od kozjeg mleka tretiranog različitim termičkim tretmanima / Characteristics of white brined cheeses made from goat milk subjected to different heat treatments
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 06-07-2015) -
Promene komponenata i strukture mleka tokom fermentacije dodatkom nekonvencionalnog startera / Changes of milk components and structure during fermentation process by non–conventional starter
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-12-2014) -
Reološka svojstva endodontskih silera / Rheological properties of endodontic sealers
(Универзитет у Новом Саду, Медицински факултет, 09-12-2016) -
Stabilizujući efekat polisaharidnih jedinjenja industrije šećera u proizvodnji emulzija / Stabilizing effect of sugar industry polysaccharide compounds in the production of emulsions
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 04-10-2019) -
Uticaj molekularnih svojstava maltodekstrina na tehnološko ponašanje niskoenergetskih prehrambenih emulzija / Influence of molecular characteristics of maltodextrins on technological behaviour of low-energy food emulsions
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 10-05-2002) -
Uticaj prehrambenih vlakana šećerne repe i jabuke na reološke parametre testa i kvalitet bezglutenskog hleba / Influence of sugar beet and apple dietary fibres on batter rheology and gluten free bread quality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 25-09-2020) -
Valorizacija nutritivnog profila keksa proizvedenog sa dodatkom sporednih proizvoda prehrambene industrije / Valorization of the nutritional profile of cookies produced with the addition of food industry by-products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 22-05-2018)